KipuApusilkkivilla 2-säikeinen luonnonvalkoinen

25,75 28,70  sis. ALV 24%

KipuApusilkkivilla on aito luonnontuote, jossa on yhdistetty käsin pesty lampaanvilla ja käsittelemätön luonnonsilkki. Näin villassa on jäljellä lanoliini ja silkissä silkkiliima eli serisiini. Lanoliini hoitaa ja suojelee ihoa ulkoisesti ja serisiini kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lievittää särkyjä.

Kuvaus

2- säikeinen KipuApusilkkivilla sopii myös koneneulontaan ja on se taipuisampi versio KipuApusilkkivillalangasta.
KipuApusilkkivillan on todettu auttavan mm. seuraavissa vaivoissa: unettomuus, kylmät jalat ja kädet, suonenvedot, jännetupin tulehdukset (myös krooniset), puutuminen, levottomat jalat, jalkojen turvotus, katkokävely, diabeetikkojen jalkasäryt, polvien ja nivelten kolotus, murtumien jälkisäryt, ”haamusäryt”, niska- ja olkakivut, reumaattiset säryt, säärihaava, migreeni, lasten kasvusäryt, vauvojen koliikki.

Langasta voi neuloa esimerkiksi sukat, rannekkeet, säärystimet, polvenlämmittimet, hartialämmittimen, pipon, pelleriinin tai vauvan haalarin. Ohjeet näihin saa tilauksen yhteydessä. Pelleriinin ja vauvan haalarin ohjeen saa mainitsemalla erikseen tilauksen yhteydessä.

Koostumus: 70% lampaanvilla, 30% luonnonsilkki

Riittoisuus: 100g=400m

Puikot: 2,5mm-3,5mm

2-säikeinen

Langan kulutus sukkiin koko 38 noin 90g ja koko 43 noin 120g, kauluriin/hartialämmittimeen 70-80g ja KipuApupipoon 70-80g.

Lisätiedot

Koko

130g, 140g, 145g