Tarina

Villan lumoa. Sitä tämä tarina on ollut alusta asti. Käsityöharrastus ja kyllästyminen marketeissa myytävien lankojen laatuun sai minut ostamaan oman lankojen verkkokaupan vuonna 2013. Mielenkiinto käsitöihin on ollut vahvana minulla jo lapsesta asti. Harrastusta ovat tukeneet myös hyvät kouluarvosanat käsityötunneilta. Vuosien varrella olen neulonut, virkannut, tehnyt ristipistotöitä ja ommellut.

Minun nimeni on Mervi Reunala. Olen koulutukseltani merkonomi, yrittäjä ja vähän vaille tradenomi. Minulle työ lankojen parissa on hyvinvointityötä. Tykkään olla tekemisissä värien kanssa ja lankojen parissa työskennellessä värien tuntemuksesta ja hyvästä värisilmästä on etua. Lankavalikoiman ylläpito vaatii tarkkaa lankamateriaaleihin perehtymistä. Tutustuminen erilaisiin lankoihin on antoisaa.

Minusta tuntuu karkkipäiviltä jokainen päivä, jolloin uusi lankakuorma saapuu ja lankoja pääsen hypistelemään. Päässäni alkaa heti ideat syttymään, että mitä langoista voisin tehdä. Karkkipäivä yksin ei tietenkään tunnu yhtä hyvältä kuin jaettuna kavereiden kanssa. Minusta tuntuu hyvältä, että ihmiset eri puolilla Suomea, lähellä ja kaukana, ovat yhtä kiinnostuneita näistä laadukkaista langoista kuin minäkin ja haluavat itselleen karkkipäiviä ja elävät villan lumoissa.